Espegard-tulipata ja -tuotteet

Espegard-tulipata tuo laatua ja tunnelmaa grillaukseen.

Espegard-tulipata on klassinen ja erittäin toimiva ruoanlaittopiste niin mökille kuin pihamaalle. Tulipadan ääreen on mukava kokoontua valmistamaan yhdessä hyvää ruokaa ja viettämään leppoisaa aikaa perheen ja ystävien seurassa. Pimeisiin iltoihin Espegard-tulipata tuo elävän tulen lämmintä valoa ja tunnelmaa. Tulipata lämmittää ihanasti myös talvipakkasilla, ja sen ääressä ruoka maistuu entistä paremmalta, ulkoilmasta ja luonnosta nauttien.

Katso Espegard-hinnasto 2023 omalta hinnasto-sivultaan.

Tukevan rakenteensa ansiosta Espegard-tulipata on turvallinen käyttää. Runko muodostuu kolmesta tanakasta jalasta, joihin tulipata ripustetaan ketjuilla. Ketjujen avulla padan korkeutta voidaan säätää tarpeen mukaan. Jalkojen avulla on helppo löytää tasapaino epätasaisemmassakin maastossa.

Tulipadan toimitussisältöön kuuluvat ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilliritilä, ripustinketju kahvipannulle sekä tuhkankerääjä.

Monipuolisilla – erikseen ostettavilla – lisävarusteilla Espegard-tulipadasta saa varustettua juuri omien tarpeiden mukaisen ruoanlaittopisteen.

Tulipadan kokonaiskorkeus on n. 180 cm ja paino n. 30 kg.

Retkipaikan Mikko Lemmetti testasi Espegard-tulipataa luonnossa. Lue mainio artikkeli ja katso hienot kuvat.

Tutustu myös vuoden 2020 uutuustuotteeseen Espegard-tulipannu-grilliin! Tulipannu 60:llä grillaat ympäri vuoden. Pienen kokonsa ansiosta se on kätevä ottaa mukaan, viedä sinne missä haluat grillata: mökillä, takapihalla, rannalla, kaverin luona tai autoretkellä.

Espegard-tulipata lisäövarusteineen

Virallinen jälleenmyyjä:
Savikulman Talli
Suorsalantie 40, 23100 Mynämäki
savikulmantalli@gmail.com
0400-517865