Kindling Cracker -halonhalkaisija

Nyt on halkojen hakkaaminen hauskempaa ja turvallisempaa kuin koskaan! Kindling Cracker -halon halkaisuteline helpottaa tätä raskasta työtä ja tekee siitä kivan ajanvietteen niin mökille kuin kotipihalle. Kirveen voi ripustaa seinäkoristeeksi; vaarallisia työkaluja ei halonhakkaamisessa enää tarvita! Pilko takka- ja saunahalot turvallisesti tällä näppärällä laitteella ilman pelkoa, että löisit kirveellä peukalon poikki tai polvilumpion halki! Turvallinen Kindling Cracker -halon halkaisuteline sopii kaikille.

Kindling Cracker -halon halkaisuteline on valmistettu jämäkästä takoraudasta ja luotu siis kestämään vuosikausia. Telineen voi halutessaan kiinnittää ruuveilla alustaan. Saatavana on kaksi kokoa: halonhalkaisija isommille haloille ja pienemmille klapeille. Takuu 5 vuotta.

Kindling Cracker Standard -halkaisuteline 149 €
· Korkeus: 31 cm
· Leveys: 23 cm
· Halkaisija: 16 cm
· Paino: 4,8 kg

Kindling Cracker King -halkaisuteline 219 €
· Korkeus: 43 cm
· Leveys: 27,5 cm
· Halkaisija: 22 cm
· Paino: 9,4 kg

Kysy lisätietoja ja tilaa:
Savikulman talli
Suorsalantie 40, 23100 Mynämäki
savikulmantalli@gmail.com
0400-517865

Katso YouTube-video Kindling Crackerin käytöstä.

Kindling Crackerin taustoja
Tämän mainion laitteen keksi 13-vuotias australialainen Ayla-tyttö. Hänen äitinsä satutti pahasti kätensä hakatessaan halkoja kirveellä, ja siitä Ayla sai idean. Nyt Kindling Cracker on levinnyt ympäri maailmaa: ei enää kirveellä tehtyjä vammoja, vaan hauskaa klapien naputtelemista kaikenikäisille!