KUPILKA-retkeilyastiat

Kevyt ja kestävä KUPILKA® on retkeilijän, mökkeilijän ja luonnossaliikkujan paras kaveri. Kupilkasta maistuu yhtä hyvin aamukahvi pihalla kuin retkilounas luonnon helmassa tai iltatee laiturilla auringonlaskua ihaillen. Pakkasta Kupilka kestää peräti -30 asteeseen asti, joten hiihtoretkelläkin Kupilka on astia paikallaan.

Kupilka-tuoteperheeseen kuuluvat astiat, kuten kupit, lautaset, soppakulho ja aterimet, samoin kokoontaittuva retkipuukko ja tuubihuivi, jota voi käyttää niin kaulassa kuin päässä. Kupilka-astioissa värivaihtoehtoja on neljä kaunista luonnonväriä: lämpimän ruskea original, pehmeästi punertava karpalo, kesäisesti vihertävä havu ja jännittävän mustanharmaa kelo.

Kupilka-astiat valmistetaan Kareline®-luonnonkuitukomposiitista, jossa yhdistyvät mäntykuidun (50 %) ja elintarvikemuovin (50 %) parhaat ominaisuudet. Kupilka kestää hyvin kuumia ruokia ja juomia, ja puun tavoin se ei polta sormia eikä suuta. Muovin ansiosta Kupilka on kuitenkin huomattavasti kestävämpi kuin pelkkä puuaines. Kupilka-tuotteet voi pestä niin käsin kuin astianpesukoneessa.
Lapsillekin Kupilka on kiva astia, sillä se ei mene rikki, vaikka vahingossa tipahtaisikin lattialle. 😀

Lahjaksi
Kupilka on mainio ja mieleinen lahja. Jos haluaa lahjasta vielä persoonallisemman, voimme kaivertaa siihen vaikkapa lahjansaajan tai yrityksen nimen. KUPILKA-tuotteita on mahdollista ostaa myös lahjapakkauksissa.

Kupilka-tuotteiden hinnasto 2019 PDF-tiedostona tai omalla sivullaan.

Virallinen Kupilka-jälleenmyyjä:
Savikulman talli
Suorsalantie 40, 23100 Mynämäki
savikulmantalli@gmail.com
0400-517865