KUPILKA-retkeilyastiat

Kevyt ja kestävä KUPILKA® on retkeilijän, mökkeilijän ja luonnossaliikkujan paras kaveri. Kupilkasta maistuu yhtä hyvin aamukahvi pihalla kuin retkilounas luonnon helmassa tai iltatee laiturilla auringonlaskua ihaillen. Pakkasta Kupilka kestää peräti -30 asteeseen asti, joten hiihtoretkelläkin Kupilka on astia paikallaan.

Kupilka-tuoteperheeseen kuuluvat astiat, kuten kupit, lautaset, soppakulho ja aterimet, samoin kokoontaittuvat retkipuukot ja tulustikku. Kupilka-astioissa värivaihtoehtoja on viisi kaunista luonnonväriä: lämpimän ruskea original, pehmeästi punertava karpalo, kesäisesti vihertävä havu, mystisen sininen mustikka ja jännittävän mustanharmaa kelo.

Kupilka-astiat valmistetaan Kareline®-luonnonkuitukomposiitista, jossa yhdistyvät mäntykuidun (50 %) ja elintarvikemuovin (50 %) parhaat ominaisuudet. Kupilka kestää hyvin kuumia ruokia ja juomia, ja puun tavoin se ei polta sormia eikä suuta. Muovin ansiosta Kupilka on kuitenkin huomattavasti kestävämpi kuin pelkkä puuaines. Kupilka-tuotteet voi pestä niin käsin kuin astianpesukoneessa.
Lapsillekin Kupilka on kiva astia, sillä se ei mene rikki, vaikka vahingossa tipahtaisikin lattialle. Kupilka 12 junior on lapsen käteen sopiva kuksakuppi!

Lahjaksi
Kupilka on mainio ja mieleinen lahja. Jos haluaa lahjasta vielä persoonallisemman, voimme kaivertaa siihen vaikkapa lahjansaajan tai yrityksen nimen. KUPILKA-tuotteita on mahdollista ostaa myös lahjapakkauksissa.

Kupilka-tuotteiden hinnasto 2023 omalla sivullaan.

Savikulman markkinointiassistentti ja aktiviteettivastaava Touko tarkastaa Wirmon Dog Show 2019:n palkinto-Kupilkat. Hyvältä näyttää!

Virallinen Kupilka-jälleenmyyjä:
Savikulman talli
Suorsalantie 40, 23100 Mynämäki
savikulmantalli@gmail.com
0400-517865