Syntisen hyvä kaffe

Tuliaiseksi, lahjaksi, kotiin, juhlaan tai arkeen 😀

Savikulman oma nimikkokahvi on aromikasta, makuhermoja kutkuttavaa kahvisekoitusta, jossa tuoksuvat ja maistuvat täyteläisen pyöreät aromit. Tästä kahvista voi aistia kuumien maanosien lämmön ja auringon.

Suomalaiset juovat henkeä kohti eniten kahvia maailmassa, mutta usein tyydymme kotona hörppimään marketin tarjouskahvia. Mitäpä jos hemmottelisimme itseämme aina silloin tällöin oikein hyvällä kahvilla! Syntisen hyvä kaffe tuo arkeenkin ripauksen juhlaa ja kruunaa sunnuntaina kiireettömän aamukahvinautinnon. Yllätä vierailulle piipahtaneet ystävät ja kiehauta heille oikein hyvät kaffekupposet. 🙂

Syntisen hyvää kaffetta voi nauttia espressona sellaisenaan, ja sitä voi sekoittaa hienosti myös kaupan tarjouskahvin joukkoon tuomaan täyteläisyyttä ihan peruskahviin.

Syntisen hyvä kaffe – tiedot:
Paahtoaste: 3,5 (asteikolla 1–5).
Paahtaja: Askaisten Prännäri Oy
Suodatinkahvi
Kahvin maussa ja tuoksussa voi tuntea seuraavia aromeja: suklaa, marjat, kukat, sitruuna ja kaakao.
Pussi sisältää 250 grammaa kahvia.
Pussin materiaali on tanakkaa voimapaperia, alumiinivuorattu. Pussi pysyy hyvin pystyssä, ja sen saa suljettua tiiviisti jokaisen käyttökerran jälkeen, niin että aromit pysyvät tuoreina.

Kahvipaketin hinta: 10 €

KAHVIPAKETTI JA KUPILKA-KAHVIMITTA

Kivan lahjasetin ja tuliaisviemisen saat Savikulman kahvipaketista ja Kupilka-kahvimitasta, jota on saatavilla kaikissa Kupilka-väreissä: lämpimän ruskea original, pehmeästi punertava karpalo, kesäisesti vihertävä havu ja jännittävän mustanharmaa kelo. Valitse haluamasi väri! Kupilka 1 -minikuppi toimii 15 ml:n ruokalusikkana ja kukkurallaan 7 g:n kahvimittana.

Setin hinta: 14,90 €